20 taun pangalaman dina produksi formwork kai konstruksi

Produk

  • Concrete Formwork Wood Plywood

    Beton Formwork Kayu Lapis

    Pedaran produk Lapis pilem urang Nyanghareupan boga durability alus, teu gampang deform, teu Lungsi, sarta eta bisa dipaké deui nepi ka 15-20 kali, nu ramah lingkungan sarta hargana affordable.Pilem Nyanghareupan triplek milih pinus kualitas luhur & kayu putih salaku bahan baku;Lem kualitas luhur sareng cekap dianggo, sareng dilengkepan ku profésional pikeun nyaluyukeun lem;A tipe anyar mesin masak lem lapis dipaké pikeun mastikeun brushing lem seragam jeung ningkatkeun kualitas produk.D...

  • Building Red Plank/Concrete Formwork Plywood

    Ngawangun Beureum Plank / Beton Formwork Lapis

    Rincian produk wangunan plank beureum urang boga durability alus, teu gampang deform, teu Lungsi, sarta eta bisa dipaké deui nepi ka 10-18 kali, nu ramah lingkungan tur affordable.Wangunan plank beureum milih pinus & kayu putih kualitas luhur salaku bahan baku;-kualitas luhur lem / cukup lem dipaké, sarta dilengkepan profésional pikeun nyaluyukeun lem nu;A tipe anyar tina lem triplek mesin keur ngagolakkeun dipaké pikeun mastikeun brushing lem seragam jeung ningkatkeun kualitas produk.Salila produksi ...

  • Water-Resistant Green PP Plastic Film Faced Formwork Plywood

    Cai-Tahan Héjo PP Film Plastik Nyanghareupan Formwork Lapis

    Rincian produk Produk ieu utamana dipaké dina wangunan komersil tinggi-naékna, tuang roofs, balok, tembok, kolom, tangga jeung yayasan, sasak jeung torowongan, conservancy cai jeung proyék hidro-daya, tambang, bendungan jeung proyék bawah tanah.Lapis palastik palapis geus jadi favorit anyar industri konstruksi pikeun panyalindungan lingkungan sarta hemat energi, daur ulang ékonomi jeung kauntungan ekonomis, sarta waterproofing sarta lalawanan korosi.Dalapan kaunggulan 1. Lemes jeung beresih ...

  • Waterproof Board

    Board waterproof

    Rincian Produk Salian PVC, bahan baku na ngawengku kalsium karbonat, penstabil jeung bahan kimia lianna.Dina raraga ngahasilkeun dewan waterproof hadé, parusahaan urang draws kana set pinuh ku automation canggih, parabot produksi-kapasitas tinggi jeung téhnologi dina watesan téhnologi produksi.Kami terus berinovasi, ngagunakeun bahan inti sareng permukaan anu berkualitas luhur, sareng ngaharepkeun nyayogikeun produk anyar sareng ramah lingkungan pikeun konsumén di bumi sareng luar negeri.Salami anjeun gaduh sarat ...

  • 18mm Film Faced Plywood Film Faced Plywood Standard

    18mm Pilem Nyanghareupan Plywood Film Nyanghareupan Plywood Standar

    Pedaran produk The 18mm pilem Nyanghareupan triplek milih pinus kualitas luhur & kayu putih salaku bahan baku;Lem kualitas luhur sareng cekap dianggo, sareng dilengkepan ku profésional pikeun nyaluyukeun lem;A tipe anyar mesin masak lem lapis dipaké pikeun mastikeun brushing lem seragam jeung ningkatkeun kualitas produk.Salila prosés produksi, karyawan diwajibkeun pikeun ngatur papan alesan pikeun nyegah cocog unscientific tina papan ganda, stacking papan inti, sarta seams kaleuleuwihan antara ...

  • Top Quality Red Color Veneer Board with Pine and Eucalyptus Material

    Papan Veneer Warna Beureum Kualitas Top sareng Bahan Pinus sareng Eucalyptus

    Rincian Produk The dewan beureum dijieun tur ngawangun ngaliwatan 28 prosés, dua kali mencét, lima kali tina inspeksi sarta precision tinggi dibereskeun-panjangna saméméh bungkusan.Sipat ditangtukeun ku nguji mékanis, kayaning warna lemes jeung ketebalan seragam, euweuh peeling, ductility alus, kakuatan ngahasilkeun, kakuatan dampak, kakuatan tensile pamungkas, ngalawan deformasi, karasa, laju dipake deui tinggi, waterproof, fireproof, ledakan-bukti, sarta éta gampang pikeun mesek off sanggeus pamakéan normal.Éta cocog pikeun ...

  • Super Smooth Film Faced Plywood

    Super Smooth Film Nyanghareupan triplek

    Pedaran Produk Ngabédakeun bédana antara konstruksi formwork kai: Kahiji sakabeh, tingali lamun produsén boga spasi kabuka pikeun drying bahan baku.Kusabab sakabeh bahan baku kudu garing saméméh maranéhna bisa dipaké dina workshop, beda beurat antara bahan baku garing sarta bahan baku undried nyaeta 2 ton.Ieu disada unbelievable, tapi fakta ngabuktikeun yén Uap dina slab bakal éncér.Darajat adhesion tina lem bakal ngabalukarkeun ...

  • MDF board/Density board

    dewan MDF / Déwan kapadetan

    Rincian Produk Umumna, MDF dianggo salaku bahan dasar pikeun panél panto adsorpsi PVC.Dina leuwih jéntré, MDF dipaké di kamar gudang, cabinets sapatu, panutup panto, panutup jandela, garis skirting, jsb MDF boga rupa-rupa aplikasi dina industri furnishing imah.Kauntungannana atra, bagian pameuntasan MDF gaduh warna anu sami sareng distribusi partikel seragam.Beungeutna datar sareng ngolahna saderhana;Strukturna kompak, kamampuan ngabentukna saé, éta ...

  • China Wholesale Chipboard Melamine Factories - Fresh Water Formwork Film Faced Plywood – Xinbailin

    Pabrik Grosir Chipboard Melamin Cina - Film Formwork Cai Tawar Nyanghareupan Lapis - Xinbailin

    Kauntungannana 1. Taya shrinkage, euweuh bareuh, euweuh cracking, euweuh deformasi dina kaayaan suhu luhur, flameproof na fireproof 2. variability kuat, assembly merenah tur disassembly, tipe, bentuk jeung spésifikasi bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun 3. Cai mibanda ciri tina anti serangga, anti korosi, karasa tinggi jeung stabilitas kuat Parameter Item Nilai Item Warranty 1 taun Bahan Utama pinus, kayu putih Saatos-Dijual Service rojongan teknis online Pikeun ...

  • China Wholesale Plywood Features Suppliers - Black Brazil Film Faced Plywood for Construction – Xinbailin

    Cina Grosir Pitur Fitur Pemasok - Hideung Brazil Film Nyanghareupan Lapis Pikeun Konstruksi - Xinbailin

    Katerangan Produk Henteu aya sela di sisi pikeun nyegah cai hujan asup.Cai mibanda kinerja waterproof alus sarta beungeut henteu gampang wrinkle.Ku alatan éta, dipaké leuwih remen ti panels laminated biasa.Éta tiasa dianggo di daérah anu cuacana parah sareng henteu gampang rengat sareng henteu deformasi.Film hideung Nyanghareupan laminates utamana 1830mm * 915mm na 1220mm * 2440mm, nu bisa dihasilkeun nurutkeun sarat ketebalan tina 8-11 lapisan konsumén.Nu kadua...

  • China Wholesale Home Plywood Manufacturers - Melamine Faced Concrete Formwork Plywood – Xinbailin

    Cina Grosir Imah Lapis Produsen - Melamin Nyanghareupan Beton Formwork Lapis - Xinbailin

    Katerangan Produk Henteu aya sela di sisi pikeun nyegah cai hujan asup.Cai mibanda kinerja waterproof alus sarta beungeut henteu gampang wrinkle.Ku alatan éta, dipaké leuwih remen ti panels laminated biasa.Éta tiasa dianggo di daérah anu cuacana parah sareng henteu gampang rengat sareng henteu deformasi.Film hideung Nyanghareupan laminates utamana 1830mm * 915mm na 1220mm * 2440mm, nu bisa dihasilkeun nurutkeun sarat ketebalan tina 8-11 lapisan konsumén.Panas sekundér ...

  • China Wholesale Melamine Faced Plywood Factories - Brown Film Faced Plywood Construction Shuttering  – Xinbailin

    Cina Grosir Pabrik Plywood Nyanghareupan Melamin - Film Coklat Nyanghareupan Konstruksi Plywood Shuttering - Xinbailin

    Pedaran produk Lapis pilem urang Nyanghareupan boga durability alus, teu gampang deform, teu Lungsi, sarta eta bisa dipaké deui nepi ka 15-20 kali, nu ramah lingkungan sarta hargana affordable.Pilem Nyanghareupan triplek milih pinus kualitas luhur & kayu putih salaku bahan baku;Lem kualitas luhur sareng cekap dianggo, sareng dilengkepan ku profésional pikeun nyaluyukeun lem;A tipe anyar mesin masak lem lapis dipaké pikeun mastikeun brushing lem seragam jeung ningkatkeun q produk ...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • 4988b40e
  • IMG_20210606_140628
  • IMG_20210606_140714
  • FSC+LOGO_副本3

Katerangan ringkes:

Guangxi Guigang Monster Kai Industri Co., Ltd. nyaéta pilem skala badag Nyanghareupan triplek jeung triplek manufacturer.Our parusahaan nempatan leuwih ti 170000 méter pasagi, sarta total investasi leuwih ti 2 juta.urang boga 66 technicians profésional, ngeunaan 200 workers.We terampil boga parusahaan dagang urang sorangan: Guangxi Xinbailin International Trade Co., Ltd.Exporting sagala jinis produk kai.Produksi canggih jeung alat nguji anu jaminan dipikabutuh pikeun manufaktur produk kualitas luhur, parusahaan nempel pentingna hébat kana modernisasi alat produksi pikeun mastikeun yén urang aya di tingkat ngarah di industri.Kami parantos ngagaleuh 40 jalur produksi canggih, kamampuan produksi taunan nyaéta 250000 cbm (50000 buah).Produkna tiasa dijual ka Asia, Amérika, Wétan Tengah, Afrika, Eropa, jsb.Pausahaan urang ngajaga iman alus "sapanjang tur nyiptakeun endah pisan babarengan wholeheartedly leungeun ku leungeun, guna nyadiakeun produk jeung jasa pangalusna".

Sababaraha inpormasi ngeunaan perusahaan

Evens jeung & News

  • Inpormasi Dasar Sareng Patarosan Anu Sering Ditaroskeun ngeunaan Produk

    Kuring yakin yén loba konsumén jeung babaturan boga pamahaman awal produk urang, Salaku produsén formwork wangunan, urang bakal ngajelaskeun di jéntré masalah umum produk Monster Kai, kaasup di pabrik jeung pangiriman ka situs konstruksi.Bahan baku anu kami anggo nyaéta ...

  • Sakumaha ageung dampak konflik antara Rusia sareng Ukraina dina industri kayu?

    Konflik antara Rusia jeung Ukraina geus lila teu direngsekeun lengkep.Salaku nagara anu sumber daya kayu anu ageung, ieu pasti aya pangaruh ékonomi ka nagara-nagara sanés.Di pasar Éropa, Perancis jeung Jerman boga paménta badag pikeun kai.Pikeun Perancis, sanajan Rusia jeung ...

  • Papan lapis Parobahan Pasar Internasional

    Numutkeun laporan warta Jepang panganyarna, impor lapis Jepang geus rebounded ka tingkat dina 2019. Saméméhna, impor triplek Jepang némbongkeun trend handap unggal taun alatan wabah jeung sababaraha faktor.Taun ieu, impor kayu lapis Jepang bakal pulih kuat pikeun nutup sateuacan pandem...

  • Perbaikan Produk Kami sareng Jawaban kana Patarosan

    Nembe rumus produksi urang geus ditingkatkeun, pilem konstruksi beureum Nyanghareupan lapis ngagunakeun lem fénol, warna beungeutna coklat beureum saulas, nu smoother na waterproof.Naon deui, jumlah lem dipaké nyaéta 250g, leuwih ti biasa, sarta tekanan naek ka badag, sahingga strengt ...

  • Wabah Doméstik Kaserang Deui

    Wabah domestik peupeus deui, sarta réa patempatan di nagara éta ditutup pikeun manajemén, Guangdong, Jilin, Shandong, Shanghai jeung sababaraha propinsi lianna anu parah kapangaruhan ku wabah. Dina raraga éféktif ngurangan résiko transmisi, ratusan wewengkon. parantos ngalaksanakeun...

  • link (2)
  • link (3)
  • link (9)
  • link (10)
  • link (6)
  • link (8)
  • link (5)
  • link (11)
  • link (4)
  • link (7)
  • 3_10160942446332
  • link (12)
  • link (1)