Turne në fabrikë

Fabrika mbulon një sipërfaqe prej 170,000 metrash katrorë, me një prodhim ditor prej 50,000 fletësh dhe një kapacitet prodhimi vjetor prej 250,000 metrash katrorë (12 milionë fletë).Përparësitë e produktit: Lëndët e para të klasës 4a (dërrasë e plotë dhe bërthama), ngjitës i mjaftueshëm, presion i lartë, pa përkulje ose shtrembërim të kompensatës, i papërshkueshëm nga uji dhe i qëndrueshëm dhe qarkullim i lartë.Pas vitesh përpjekjesh, kompania ka marrë më shumë se 40 certifikata kualifikimi vendase dhe të huaja, dhe cilësia e produktit është superiore.