Rastet

Vendet e punës në vendet e Azisë Juglindore

8d44ba48a2b87392721a0c1518677e3_副本

zoti Li X Shuai

Unë jam një kinez jashtë shtetit që punoj në Azinë Juglindore, një tregtar i specializuar në shitjen dhe blerjen e kompensatës.Unë jam në këtë biznes për 15 vjet dhe kam importuar kompensatë nga Kina veriore.Për shkak të zgjerimit të biznesit tonë, kam dëgjuar për Monster Wood nga miqtë.Kam dëgjuar se kompensatat e tyre janë të cilësisë së mirë dhe kanë një reputacion të mirë në Kinë.Unë u kam besuar miqve të vizitojnë fabrikën shumë herë.Çmimet e arsyeshme më japin shpresë.Pas bashkëpunimit, stabiliteti i produkteve të saj dhe kohëzgjatja e furnizimit më kanë hapur tregun vendas dhe shitjet vjetore kanë vazhduar të rriten!Faleminderit Monster Wood, partneri im i mirë i biznesit!