Rreth Nesh

123456
guaishou

Në më shumë se 20 vitet e zhvillimit të vazhdueshëm të Monster Wood Co., Ltd., produktet tona janë shitur mirë në shumë provinca të Kinës dhe janë eksportuar në Evropë, SHBA, Azinë Juglindore dhe rajone dhe vende të tjera. Ne kemi përvojë të pasur në produkt i ndryshëm prej panelesh druri.Fabrika mbulon një sipërfaqe prej 170,000 metrash katrorë, e cila ka 200 punëtorë të kualifikuar dhe 40 linja prodhimi moderne profesionale, dhe prodhimi vjetor arrin 250,000 metra kub.Monster Wood Team ka një grup punonjësish elitarë, të cilët janë angazhuar në kërkimin dhe prodhimin e paneleve prej druri për një kohë të gjatë dhe fokusohen në prodhimin e paneleve prej druri të nivelit të lartë.Nëse jeni duke kërkuar për një fabrikë të besueshme, Monster Wood do të jetë një prodhues që ia vlen të zgjidhni.

Për të përmbushur nevojat e klientëve dhe për të përmirësuar cilësinë e shërbimit, ne gjithmonë fokusohemi në industrinë e paneleve të drurit, vazhdimisht mësojmë njohuritë e industrisë dhe e zbatojmë atë për të përmirësuar teknologjinë e prodhimit.Gjatë prodhimit të paneleve prej druri për më shumë se 20 vjet, Monster Wood ka gëzuar një reputacion të mirë midis klientëve.Shumë klientë janë zhvilluar në një partner afatgjatë me Monster Wood. Koncepti i bashkëpunimit të Monster wood Co., Ltd.është i sinqertë, entuziazëm dhe fitues!

Fryma e Kompanisë

Kërkoni zhvillimin sipas reputacionit, mbijetoni me cilësi!

Misioni i Kompanisë

Bëhuni një ndërmarrje e respektuar e avancuar dhe bëhuni një markë në industrinë e shablloneve!

Filozofia e Biznesit

Risi pragmatike, përmirësime akumuluese, drejt cilësisë së mirë!

Filozofia e Shërbimit

Shërbejeni zemrën tuaj dhe përmbushni premtimet tuaja, lërini partnerët të jenë të sigurt, pa shqetësime dhe të lumtur!

Koncepti i bashkëpunimit

I sinqertë, entuziast dhe fitues!

Qëndrimi në punë

Efikasitet i lartë, cilësi e lartë, integritet i lartë!

Monster Wood Industry, një ekip i fuqishëm, një kompani që u shërben klientëve me sinqeritet, teknologji dhe cilësi.Ky është qëllimi ynë.