Обиколка на фабриката

Фабриката се простира на површина од 170.000 квадратни метри, со дневно производство од 50.000 листови и годишен производствен капацитет од 250.000 квадратни метри (12 милиони листови).Предности на производот: суровини од класа 4а (цела штица и јадро), доволно лепак, висок притисок, без свиткување или раслојување на иверицата, водоотпорен и издржлив и висок промет.По долгогодишни напори, компанијата има добиено повеќе од 40 домашни и странски квалификациски сертификати, а квалитетот на производот е супериорен.