Случаи

Работни локации во земјите од Југоисточна Азија

8d44ba48a2b87392721a0c1518677e3_副本

Г-дин Ли Х Шуаи

Јас сум прекуокеански Кинез кој работи во Југоисточна Азија, дилер специјализиран за продажба и купување на иверица.Во овој бизнис се занимавам 15 години и увезувам иверица од северна Кина.Поради нашата деловна експанзија, слушнав за Monster Wood од пријатели.Слушнав дека иверките им се квалитетни и имаат добра репутација во Кина.Многупати им доверив на пријателите да ја посетат фабриката.Разумните цени ми даваат надеж.По соработката, стабилноста на нејзините производи и навремената понуда ми го отворија локалниот пазар, а годишната продажба продолжи да расте!Ви благодарам Monster Wood, мојот добар деловен партнер!