За нас

123456
guaishou

Во повеќе од 20 години континуиран развој на Monster Wood Co., Ltd., нашите производи се продаваат добро во многу провинции во Кина и се извезуваат во Европа, САД, Југоисточна Азија и други региони и земји. Имаме богато искуство во производот различни од дрвени панели.Фабриката се простира на површина од 170.000 метри квадратни, која располага со 200 квалификувани работници и 40 професионални модерни производствени линии, а годишното производство достигнува 250.000 кубни метри.Monster Wood Team има група елитни вработени кои долго време се занимаваат со истражување и производство на дрвени панели и се фокусираат на производство на дрвени плочи од висока класа.Ако барате сигурна фабрика, Monster Wood ќе биде производител кој вреди да се избере.

Со цел да ги задоволиме потребите на клиентите и да го подобриме квалитетот на услугата, ние секогаш се фокусираме на индустријата за дрвени панели, постојано го учиме знаењето од индустријата и го применуваме за да ја подобриме технологијата на производство.За време на производството на дрвени панели повеќе од 20 години, Monster Wood ужива добра репутација меѓу клиентите.Многу клиенти се развија во долгорочен партнер со Monster Wood. Концептот за соработка на Monster wood Co.,Ltd.е искрен, ентузијазам и победник!

Духот на компанијата

Барајте развој според репутацијата, преживејте по квалитет!

Мисија на компанијата

Станете почитувано напредно претпријатие и станете бренд во индустријата за шаблони!

Бизнис филозофија

Прагматична иновација, акумулативни подобрувања, кон добар квалитет!

Филозофија на услуги

Служете го своето срце и исполнувајте ги ветувањата, оставете ги партнерите да бидат сигурни, безгрижни и среќни!

Концепт за соработка

Искрени, ентузијастички и победнички!

Работен став

Висока ефикасност, висок квалитет, висок интегритет!

Monster Wood Industry, енергичен тим, компанија која им служи на клиентите со искреност, технологија и квалитет.Ова е нашата цел.