Pengalaman 20 taun ing produksi bekisting kayu konstruksi

Produk

  • Concrete Formwork Wood Plywood

    Bekisting Kayu Lapis Beton

    Katrangan Produk Kayu lapis sing diadhepi film nduweni daya tahan sing apik, ora gampang deform, ora luntur, lan bisa digunakake maneh nganti kaping 15-20, sing ramah lingkungan lan regane terjangkau.Ing film ngadhepi plywood milih pinus kualitas dhuwur & eucalyptus minangka bahan mentahan;Lem berkualitas tinggi lan cekap digunakake, lan dilengkapi karo profesional kanggo nyetel lem;A jinis anyar saka plywood lim mesin masak digunakake kanggo mesthekake seragam lim brushing lan nambah kualitas produk.D...

  • Building Red Plank/Concrete Formwork Plywood

    Bangunan Papan Merah/Plywood Beton

    Detail Produk Papan abang bangunan kita nduweni daya tahan sing apik, ora gampang deform, ora luntur, lan bisa digunakake maneh nganti kaping 10-18, sing ramah lingkungan lan terjangkau.Papan abang bangunan milih pinus & eucalyptus sing berkualitas tinggi minangka bahan mentah; Lem berkualitas tinggi / lem sing cukup digunakake, lan dilengkapi profesional kanggo nyetel lem;A jinis anyar saka lim plywood nggodhok mesin digunakake kanggo mesthekake seragam lim brushing lan nambah kualitas produk.Selama produksi...

  • Water-Resistant Green PP Plastic Film Faced Formwork Plywood

    Water-Tahan Green PP Film Plastik Ngadhepi Formwork Plywood

    Detail Produk Produk iki utamané dipigunakaké ing bangunan komersial dhuwur-dhuwur, pour atap, balok, tembok, kolom, undhak-undhakan lan pondasi, kreteg lan trowongan, konservasi banyu lan proyèk hydro-power, tambang, bendungan lan proyèk lemah.Plywood dilapisi plastik wis dadi favorit anyar ing industri konstruksi kanggo pangayoman lingkungan lan hemat energi, ekonomi daur ulang lan keuntungan ekonomi, lan waterproofing lan resistance karat.Wolung kaluwihan 1. Gamelan lan resik ...

  • Waterproof Board

    Papan anti banyu

    Rincian Produk Saliyane PVC, bahan mentah kalebu kalsium karbonat, penstabil lan bahan kimia liyane.Supaya bisa ngasilake papan anti banyu sing luwih apik, perusahaan kita nggawe set lengkap otomatisasi canggih, peralatan produksi berkapasitas tinggi lan teknologi babagan teknologi produksi.Kita terus nggawe inovasi, nggunakake bahan inti lan permukaan sing berkualitas tinggi, lan ngarep-arep bisa nyedhiyakake produk anyar lan ramah lingkungan kanggo para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.Mumpung ada syarat...

  • 18mm Film Faced Plywood Film Faced Plywood Standard

    18mm Film Ngadhepi Plywood Film Ngadhepi Plywood Standard

    Product Description Film 18mm ngadhepi plywood milih pinus kualitas dhuwur & eucalyptus minangka bahan baku;Lem berkualitas tinggi lan cekap digunakake, lan dilengkapi karo profesional kanggo nyetel lem;A jinis anyar saka plywood lim mesin masak digunakake kanggo mesthekake seragam lim brushing lan nambah kualitas produk.Sajrone proses produksi, karyawan kudu ngatur papan kanthi wajar supaya ora cocog karo papan dobel sing ora ilmiah, tumpukan papan inti, lan jahitan sing berlebihan ing antarane ...

  • Top Quality Red Color Veneer Board with Pine and Eucalyptus Material

    Papan Veneer Warna Merah Berkualitas Paling Tinggi dengan Bahan Pine dan Eucalyptus

    Product Details Papan abang digawe lan shaped liwat 28 pangolahan, kaping pindho mencet, kaping lima saka pengawasan lan presisi dhuwur tetep-dawa sadurunge packaging.Properti ditemtokake dening testing mechanical, kayata werna Gamelan lan kekandelan seragam, ora peeling, ductility apik, kekuatan ngasilaken, kekuatan impact, kekuatan tensile pokok, marang deformasi, atose, tingkat nggunakake maneh dhuwur, anti banyu, fireproof, bledosan-bukti, lan iku gampang kanggo pil sawise nggunakake normal.Iku cocok kanggo ...

  • Super Smooth Film Faced Plywood

    Super Gamelan Film Ngadhepi Plywood

    Katrangan Produk Mbedakake bedane antarane formwork kayu konstruksi: Kaping pisanan, deleng manawa pabrikan duwe papan sing mbukak kanggo pangatusan bahan mentah.Amarga kabeh bahan mentah kudu garing sadurunge bisa digunakake ing bengkel, beda bobot antarane bahan mentah garing lan bahan mentah sing ora garing yaiku 2 ton.Muni ora bisa dipercaya, nanging kasunyatane mbuktekake manawa kelembapan ing papan bakal diencerake.Tingkat adhesi lem bakal nyebabake ...

  • MDF board/Density board

    Papan MDF / Papan Kapadhetan

    Detail Produk Umumé, MDF digunakake minangka bahan dhasar kanggo panel lawang adsorpsi PVC.Luwih rinci, MDF digunakake ing kamar panyimpenan, lemari sepatu, tutup lawang, tutup jendhela, garis skirting, lan liya-liyane. MDF nduweni macem-macem aplikasi ing industri perabotan omah.Kaluwihan kasebut jelas, bagean nyebrang MDF duwe warna sing padha lan distribusi partikel seragam.Lumahing warata lan pangolahan prasaja;Struktur kasebut kompak, kemampuan mbentuk apik banget, ...

  • China Wholesale Chipboard Melamine Factories - Fresh Water Formwork Film Faced Plywood – Xinbailin

    Pabrik Chipboard Melamin Grosir China - Film Formwork Banyu Tawar Ngadhepi Plywood - Xinbailin

    Advantage 1. Ora shrinkage, ora dadi gedhe, ora retak, ora ewah-ewahan bentuk ing kahanan suhu dhuwur, flameproof lan fireproof 2. Variabilitas kuwat, Déwan trep lan disassembly, jinis, wangun lan specification bisa selaras miturut syarat 3. Nduweni karakteristik saka anti-serangga, anti-karat, atose dhuwur lan stabilitas kuwat Parameter Nilai Item Nilai Warranty 1 taun Bahan Utama pinus, eucalyptus After-Sale Service dhukungan teknis online Kanggo...

  • China Wholesale Plywood Features Suppliers - Black Brazil Film Faced Plywood for Construction – Xinbailin

    Pemasok Fitur Plywood Grosir China - Plywood Ngadhepi Film Ireng Brazil kanggo Konstruksi - Xinbailin

    Katrangan Produk Ora ana celah ing sisih kanggo nyegah banyu udan mlebu.Nduwe kinerja anti banyu sing apik lan permukaan ora gampang kerut.Mulane, digunakake luwih kerep tinimbang panel laminated biasa.Bisa digunakake ing wilayah kanthi cuaca sing atos lan ora gampang retak lan ora deform.Film ireng ngadhepi laminates utamané 1830mm * 915mm lan 1220mm * 2440mm, kang bisa diprodhuksi miturut syarat kekandelan saka 8-11 lapisan pelanggan.Sekunder...

  • China Wholesale Home Plywood Manufacturers - Melamine Faced Concrete Formwork Plywood – Xinbailin

    Produsen Plywood Omah Grosir China - Plywood Beton Ngadhepi Melamin - Xinbailin

    Katrangan Produk Ora ana celah ing sisih kanggo nyegah banyu udan mlebu.Nduwe kinerja anti banyu sing apik lan permukaan ora gampang kerut.Mulane, digunakake luwih kerep tinimbang panel laminated biasa.Bisa digunakake ing wilayah kanthi cuaca sing atos lan ora gampang retak lan ora deform.Film ireng ngadhepi laminates utamané 1830mm * 915mm lan 1220mm * 2440mm, kang bisa diprodhuksi miturut syarat kekandelan saka 8-11 lapisan pelanggan.Panas sekunder...

  • China Wholesale Melamine Faced Plywood Factories - Brown Film Faced Plywood Construction Shuttering  – Xinbailin

    Pabrik Plywood Ngadhepi Melamin Grosir China - Film Coklat Ngadhepi Konstruksi Plywood Shuttering - Xinbailin

    Katrangan Produk Kayu lapis sing diadhepi film nduweni daya tahan sing apik, ora gampang deform, ora luntur, lan bisa digunakake maneh nganti kaping 15-20, sing ramah lingkungan lan regane terjangkau.Ing film ngadhepi plywood milih pinus kualitas dhuwur & eucalyptus minangka bahan mentahan;Lem berkualitas tinggi lan cekap digunakake, lan dilengkapi karo profesional kanggo nyetel lem;A jinis anyar saka plywood mesin masak lim digunakake kanggo mesthekake seragam lim brushing lan nambah produk q...

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan awake dhewe

  • 4988b40e
  • IMG_20210606_140628
  • IMG_20210606_140714
  • FSC+LOGO_副本3

Katrangan singkat:

Guangxi Guigang Monster Wood Industry Co., Ltd. punika film gedhe-ukuran ngadhepi plywood lan plywood manufacturer.Our perusahaan Occupy luwih saka 170000 kothak meter, lan total investasi luwih saka 2 yuta.kita duwe 66 teknisi profesional, bab 200 trampil workers.We duwe perusahaan dagang kita dhewe: Guangxi Xinbailin International Trade Co., Ltd.Ngekspor kabeh jinis produk kayu.Peralatan produksi lan uji coba sing luwih maju minangka jaminan sing dibutuhake kanggo nggawe produk berkualitas tinggi, perusahaan kasebut penting banget kanggo modernisasi peralatan produksi kanggo mesthekake yen kita ana ing tingkat sing unggul ing industri.Kita wis tuku 40 jalur produksi majeng, kemampuan produksi taunan 250000 cbm (50000pieces).Produk kasebut bisa didol menyang Asia, Amerika, Timur Tengah, Afrika, Eropa, lsp.Perusahaan kita tetep iman sing apik "saben dina lan nggawe apik banget kanthi tangan kanthi tangan, supaya bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik."

Sawetara informasi babagan perusahaan

Evens lan & News

  • Informasi dhasar lan Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan Produk

    Aku pracaya akeh pelanggan lan kanca-kanca duwe pangerten awal produk kita, Minangka Produsèn formwork bangunan, kita bakal nerangake ing rinci masalah umum produk Monster Wood, kalebu ing pabrik lan pangiriman kanggo situs construction.Bahan baku sing digunakake yaiku ...

  • Sepira gedhene pengaruh konflik antarane Rusia lan Ukraina ing industri kayu?

    Konflik antarane Rusia lan Ukraina durung rampung rampung kanggo dangu.Minangka negara kanthi sumber daya kayu sing akeh, iki mesthi nggawa pengaruh ekonomi menyang negara liya.Ing pasar Eropah, Prancis lan Jerman duwe panjaluk gedhe kanggo kayu.Kanggo Prancis, sanajan Rusia lan ...

  • Plywood International Market Owah-owahan

    Miturut laporan warta Jepang anyar, impor kayu lapis Jepang wis mbalek maneh menyang tingkat ing taun 2019. Sadurunge, impor kayu lapis Jepang nuduhake tren mudhun saben taun amarga epidemi lan akeh faktor.Taun iki, impor kayu lapis Jepang bakal pulih kanthi kuat kanggo nutup pra-pandem ...

  • Dandan Produk lan Jawaban kanggo Pitakonan

    Bubar rumus produksi kita wis nganyari, film construction abang ngadhepi plywood nggunakake lim phenol, werna lumahing coklat reddish, kang Gamelan lan anti banyu.Apa maneh, jumlah lem sing digunakake yaiku 250g, luwih saka biasanipun, lan tekanan mundhak dadi luwih gedhe, saengga kekuatan ...

  • Epidemi Domestik Putus maneh

    Epidemi domestik pecah maneh, lan akeh bagean ing negara ditutup kanggo manajemen,guangdong, Jilin, shandong, shanghai lan sawetara provinsi liyane kena pengaruh epidemi kasebut. wis ngleksanakake...

  • link (2)
  • link (3)
  • link (9)
  • link (10)
  • link (6)
  • link (8)
  • link (5)
  • link (11)
  • link (4)
  • link (7)
  • 3_10160942446332
  • link (12)
  • link (1)